Badrum

Badrum- ska vara ett rum där du kan slappna av. När vi väljer produkter till badrummet, familjen, och vår egen hud väljer vi med omsorg.... Hos oss kan du vara trygg, vi släpper inte in något skräp. De flesta av våra produkter innehåller enbart naturliga ingredienser som är bra både för dig och för miljön. Vi ser till tillverkningsprocess såväl som innehåll och gör vår research så att du slipper.
Vi har kunder som kommer långväga bara för våra tvålars skull. Det är kanske inte så konstigt med tanke på vårt stora väl utvalda sortiment. I vår fysiska butik finns över 40 olika fasta tvålar och dessutom tvål i flytande form samt fläcktvål, handkrämer och handbundna badborstar. Vi har även högkvalitativa frottéhanddukar och linnetextil från ledande nordiska tillverkare. Vi är stolta över vår badrumsavdelning!

Det är trendigt med fasta tvålar! Fasta tvålar är bra för miljön på många vis till exempel blir det noll skräp #zerowaste eftersom den inte behöver en plastförpackning. Innehållsförteckingen i fasta tvålar är inte så lång, det är en renare produkt utan en massa tillsatser. En av våra mest populära fasta tvålar är Gåsäggen, de heter så på grund av sin form, anpassad för att hålla i handen med ett bra grepp. Gåsäggen innehåller olivolja, karitésmör och rosmarin som antioxidant. Inga parabener och inga djurfetter.

Den fantastiska Aleptvålen har vi i tre varianter. Antingen med 20 % lagerbärsolja eller 8% lagerbärsolja eller med extra tillsatt arganolja. Om du vill ha en riktigt mild tvål utan parfymer eller har känslig hus av något slag så finns det iget bättre val än en aleptvål. Denna tvål har fantasiska egenskaper och man kan inte jämföra olika sorters billgare variater som finns på marknaden med den här. Det beror på mycket olika faktorer som att de är lagrade ordentligt under lång tid och så ska lagerbärsoljan utvinnas på rätt sätt i rätt tid med mycket mera. Vår Aleptvål tillverkas av olivolja med tillsats av lagerbärsolja. Efter tillverkningen lagras den i nio månader. Den får då en smaragdgrön färg inuti och brungrön utsida när den oxiderar naturligt under mognasprocessen. Lagerbärsoljan ger en naturlig mycket svag behaglig doft, öpnnar upp hudens porer och rengör effektiv med en mild antiseptisk verkan. Tvålen har en läkande och fuktbevarande verkan på din hud, speciellet bra för torr eller känslig hud, eksem och psoriasis. Använd den till kroppen, som naturlig barntvål, till hårtvätt eller rakning, skonsam tvätt till husdjuren med mera.

Du hittar även reptvålar så klart även de med bra innehåll hos oss, smidigt att hänga upp i duschen.

En Åsnemjölkstvål passar väl till de flesta! Människan har länge värdesatt åsnemjölkens speciella egenskaper. De flesta vet väl att Cléopatra badade i åsnemjölk för att hålla sig evigt ung. Åsnemjölk liknar till sin sammansättning modersmjölk och innehåller mycket vitaminer, mineraler, ämnen viktiga för immunförsvaret m m. Man har förr givit mjölken till barn för att den inte ger allergi såsom komjölk gör. Tvålar med åsnemjölk är välgörande för din kropp genom att den renar och regenererar din hud. Tvålarna bevarar hudens naturliga fukt och spänst. Den tillverkas av en passionerad åsneuppfödare i Pyreneérna på gränsen till Spanien, Oliver Capardou. Han tar delar av mjölken från åsninnorna när de får föl och tillverkar åsenmjölkstvålen helt hantverksmässigt enligt gamla traditioner, de berikas även med olika välgörande örter.

Vi har även tvål från lokala tvåltillverkare, Vänges Ekologiska Tvåleri. Helt naturligt innehåll, lokalt hantverksmässigt tillverkat enligt traditionella recept av Kajsa & Oumar. De använder till och med örter från sin egen trädgård, det kan man kalla närproducerat!

Klintas naturliga produkter hittar du hos oss i form av doftpinnar, massage/doft-ljus , smycka-doftljus och smycke i ett, läppbalsam och ansiktsolja.

Från Bosign har vi till exempel smarta tvålkoppar i silikon med avrinningspip, tvålen kladdar inte då vattnet rinner av, handfatet går inte sönder om du tappar den där i, den står stadigt på handfatets kant. Vi har även förstoringsspeglar som förstorar gånger 10 eller gånger 15, det är nästa så man inte vill kika i den där sistnämnda... Skämt åsido de är fantastiska när man vill plocka ögonbrynen eller sminka sig. Man fäster dem lätt med en superstark sugpropp och sen med en lika stark magnet, så man kan lätt pocka av den från sitt fäste när man ska använda den.

Leverans inom 3-5 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 500 kr

Utlämning i butik 0 kr, 1 dag

Öppet köp i 14 dagar