Barn och Lek

Barn och lek får oss att le och tar fram det kreativa i oss! Barnen är det viktigaste vi har och alla föräldrar kan skriva under ...på att det är en djungel där ute. Utbudet av produkter till barn är enormt och det blinkar och låter så att örona gråter allt medan våra hav svämmar över av onda plastrester. Kom till Stickspåret Designbutik istället, vi är en oas i djungelns kakafoni. Fair trade-leksaker i trä samsas med lokalt producerade dockor och gosedjur. Vi erbjuder sällskapsspel för alla åldrar och pysselset och böcker att stimulera vetgiriga unga hjärnor. En avdelning med noga utvalda och nästan nya (second hand) barnkläder hittar du också på vår barnavdelning. Eko och reko är ledord när vi väljer vad som får finnas på Stickspåret Designbutiks hyllor.

När vi valt ut vårt sortiment för lite äldre barn har vi ofta tagit in old-school leksaker som är analoga som de kan sitta och greja med utan att sakna någon sorts skärm för ett tag. Skärmtid får de tillräckligt av ändå tänker vi. Vi vill väcka barnens kreativitet som vi vet att de alla har!

Till de minsta kan man hitta till exempel fina träleksaker som från början kanske bara blir en fin prydnad i barnrummet och senare kan de upptäcka den och börja leka med den för att sen återigen kanske ta plats på hyllan som ett fint minne eller i väntan på nästa generation.

Fina spel, böcker och pysselböcker tar vi främst från ett lokalt företag Hjelms som vi har ett bra samarbete med. Dt är väldigt roligt att åka dt och besöka dem oc plocka från deras stor hyllor, det är svårt att hålla sig till ursprungsplanen då de har så mycket fint och finurligt där. Så klart har vi en del produkter med Pelle Svanslös, Uppsalas älskade katt. Produkter med katter på säljer vi mycket av, kan det bero på Pelle måntro att många av våra kunder gillar just katter?!

Leverans inom 3-5 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 500 kr

Utlämning i butik 0 kr, 1 dag

Öppet köp i 14 dagar