Inredning

Inredning är något vi kan! Det moderna hemmet är en plats för återhämtning, vila och omsorg. Hemma får vi vara oss själva. Hur vill ...du inreda din egen del av den här stora bullriga världen? Hos oss hittar du snygga och smarta inredningsdetaljer som sätter tonen och gör ditt hem till din unika plats. I vårt sortiment har vi många av de stora nordiska designföretagen men även mindre aktörer, ofta från Uppsala med omnejd. Vi älskar att främja vår stad och alla kreativa lokala formgivare och konstnärer. När vi väljer lokalt väljer vi också bort miljöbelastning och oetiska arbetsförhållanden! Vill du också omge dig med vacker och funktionell design för ett harmoniskt hemmaliv? Kom och låt dig inspireras! Allt från plädar till posters, bokstöd till belysning, alltid utvalt, alltid kvalitet.

Våra nyckelord i vår affärside är : form, funktion, fairtrade & miljö. Dessa utgår vi ifrån när vi väljer vårt sortiment. Om vi alla skulle tänka på att handla lite mer hållbar och tidlös design så skulle vi sparar på jordens resurser. Vi är inte så trendiga när det kommer till att sälja produkter som är inne för tillfället, här hittar du mer tidlös design sav bra kvalitet som du kan njuta av i många år framöver. Sen kanske man kan kalla oss trendiga för att vi har ett modernt tänk som passar in i dagens samhälle. Vi har även en del second hand prylar i butiken, dessa finns för närvarande inte i webshopen då det är en av varje slag. Om du ser något på vår Instagram (sticksparetdesignbutik) eller vår Facebook-sida (Stickspåret Designbutik) som du inte hittar i webshopen så är det bara att säga till så ska vi försöka ordna det för dig! Maila gärna om önskemål mm på designbutik@sticksparet.se eller ring oss i butiken 018-604110, dina åsikter är viktiga för oss!

Recensioner från kunder:

"Jag vill ha allt i den här butiken!"

"Så mycket fint, annorlunda och unikt!"

"En sån här köpte jag här för 10 år sen, wow, tänk att de finns att köpa nu med, det kan man kalla hållbar och tidlös design!"

"Blandningen av små lokala designers och stora inarbetade märken blir verkligen en bra mix!"

Leverans inom 3-5 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 500 kr

Utlämning i butik 0 kr, 1 dag

Öppet köp i 14 dagar