Presenttips

Presenttips är vi bra på att ge dig! Presenter kan vara det svåraste som finns men också det roligaste som finns. När du ger prese...nten som får farfars, bästa kollegans eller ditt barns ögon att lysa upp, då är livet gott att leva! I vår fina butik är det lätt att hitta gåvan med det lilla extra, vare sig det ska vara smått eller stort, högtidligt eller skojigt. Här har vi något för varje tillfälle och person. Ska du resa bort och vill ha med dig något typiskt svenskt? Kolla in vår avdelning med vackra souvenirer från Sverige och Uppsala. Ofta kan en bra present vara det den där lilla extra guldkanten på tillvaron som du inte unnar dig själv, kanske en fina kökshandduk eller en fin tvål. Om man tycker om saken själv bruka det ofta passa väldigt bra som en present också. Vi hjälper dig gärna att finna en personlig present, kalla oss present-experter om du vill, vi älskar vårt jobb!

Med vår tjänst PRESENT-TO-GO kan du i lugn och ro hitta och betala presenter i vår webshop och sedan komma och hämta dem i butiken. Gör köpet innan kl 12 så kan du hämta dem samma dag efter kl 17. Välj att få dem inslagna om du vill. Det är lätt, bara klicka, hämta -gå!

Hos oss kan du handla med gott samvete! I vår affärside så är våra nyckelord: färg, form, funktion och miljö. Vi vill stötta och lyfta fram lokala förmågor. I vårt övriga sortiment gillar vi svensk och skandinavisk design. Produkterna får gärna vara tillverkad i Sverige. Om de är tillverkade i andra delar av världen så ser vi till att våra leverantörer har koll på hela kedjan, att det är rättvis för både miljö och de som tillverkar produkterna.

Här kommer lite tips från oss, om ni inte hittar allt vi nämner i webshopen så kan ni kolla in vår Instagram eller ringa oss i butiken om ni önskar att vi lägger upp något extra i webshopen.

Till FIKAT kan du ta med dig ett paket servetter, en chokladstrut, tesil och gott te, roliga disktrasor, fina kökshanddukar, fantastiska tvålar.

Till HENNE är ett av våra bästa presenttips doftljuset Smycka med ett smycke inuti ljuset, riktig överraskningsfaktor där! Sen har vi även andra smycken från lokala och långväga designers te x Linda Long Lidman eller Leila Khasal. Brickorna Tillsammans från Lisselback Cecilia ,med kvinnosymbolen i mönstret är en riktig bra present att ge till en kvinna. De flesta sakerna som finns i butiken kan nog HON bli glad över, det gäller bara att hitta vad som tilltalar personen, prydnader eller något man har nytta av, förbrukningsvaror eller något bestående som kanske ett smycke.

Till HONOM har vi skoputsarset, spel, tvål, choklad, massageljus, frottehadduar, necessär, ljuslykta med Uppsalasiluett, handsnidade träfåglar, böcker, bokstöd med svenska författare, smarta prylar, coola affischer som t ex de från Jan Stenmark- vi lovar du hittar något!

Till BARNKALASET har vi massor av spel, pysselböcker, barnböcker för alla åldrar. För de minsta kanske en klassiker som maskskallran kan vara något eller ett gosedjur eller en filt? Vi har även många små roliga prylar som kan roa en liten eller stor ett tag, vi har försökt tänka på att man ska hålla sig borta från skärmar av olika slag och kunna roa sig ändå.

Till DOPET eller NYFÖDD har vi fina passande presenter, det är inte så vanligt längre att an köper en silversked eller ett smycke utan vi har lite mer rejäla saker såsom klassiska böcker, sparbössor, träleksaker, gosedjur med mycket mera.

Till MIDDAGEN kan det passa med allt från ett doft/massageljus, en ljuslykta med Uppsalasiluetten till en handsnidad träfågel eller en bricka. Kanske kökstextil eller porslinet från Marimekko kan vara något? Eller en väldoftande och välgörande tvål.

Hoppas ni blir inspirerade och att vi kunnat ge er lite tips och tankar som hjälper er i ert val av present!


Leverans inom 3-5 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 500 kr

Utlämning i butik 0 kr, 1 dag

Öppet köp i 14 dagar