Doftpinnar VEGAN Eukalyptus och Peppermint Ospec Doftpinnar VEGAN Eukalyptus och Peppermint Ospec
Varumärke: KLINTA & CO
Artikelnummer: 9990087

VEGANSKA doftpinnar från Klinta, så här beskriver de själva doftpinnarna;

"Enligt oss ska ett bra veganskt ljus vara bra för allt och alla. Det räcker inte att produkten inte innehåller animaliska ingredienser. Det är lika viktigt att varken djur, natur eller människor tar skada vid tillverkningen. Och det är lika viktigt att ingredienserna är rena och tagna direkt från växtriket så att varken du eller de omkring dig tar någon skada när du tänder ditt ljus. Enkelt och önskvärt men tyvärr långt ifrån självklart. I VEGAN hittar du allt detta och lite till. Vi hoppas du njuter till fullo av de aromatiska dofterna och det rena samvetet!

Doftpinneoljan är gjord av en restprodukt på vår sojavaxtillverkning och vegetabilisk aceton (ej från petroleum) samt eteriska oljor gjorda för hudvård. Både glasbehållare och förpackning är genomgående veganska."

I den fina förpackninngen hittar du en glasbehållare med 50 ml doftolja, behållaren är försluten så den ej läcker vid leverans. Det finns 10 st pinnar som är ca 18 cm långa. Du kan välja att sätta i en eller flera beroende på hur mycket du vill att det ska dofta och hur stort utrymmet är. Vänd på pinnarna lite då och då. Oljan brukar vara i ca 2-6 månader men det beror mycket på luftfuktigheten i rummet och eventuellt drag.

199 kr

Leverans inom 3-5 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 500 kr

Utlämning i butik 0 kr, 1 dag

Öppet köp i 14 dagar