Smycken, Accessoarer och Fritid

Smycken


Smycken har vi gott om, både från lokala smyckeformgivare och silversmeder och större ...kända designers svenska och nordiska smyckedesigners på marknaden. Visa vem du är genom att välja det unika lilla extra. Bland våra smycken finns många snygga och annorlunda smycken som drar blickarna till sig och garanterat ger dig komplimanger och frågor. Det finns allt från sirligt, stilrent silversmide till färgglada kulor eller tyger som använtas till maffiga och häftiga mycken. Våra lokala designers förser oss med ett unikt utbud som du bara hittar här, detta upplever du bäst i vår fysiska butik men vi försöker få in en hel del här i webshopen också.

Accesoarer


Accesoarer, tillbehöret som gör det lilla extra, personligt och unikt. Nu när vi äntligen blivit medvetna om att vi inte ska använda så mycket plast så blir väskan en ännu viktigare accesoar. Kanske vill du ha en lite rejälare större vardagsväska för att kunna få plats med lite mer där eller kanske behöver du en av våra smarta ihopfällbara väskor som du kan ha i väskan och ta upp när du i vanliga fall skulle köpt eller fått en plastpåse.


Fritid


Fritid värdesätter vi högt, den där smarta eller snygga prylen kanske förgyller din fritid! Det är de små, små detaljerna som gör det! Här finner du även accessoarerna som gör fritidslivet lite roligare och enklare, allt från sykit till supersmarta väskor. Webshopen fylls på med härliga produkter hela tiden, beroende på säsong kan denna kategori variera. Om du ser något på vår Instagram (sticksparetdesignbutik) eller vår Facebook-sida (Stickspåret Designbutik) som du inte hittar i webshopen så är det bara att säga till så ska vi försöka ordna det för dig! Maila gärna om önskemål mm på designbutik@sticksparet.se eller ring oss i butiken 018-604110, dina åsikter är viktiga för oss!


Alla produkter inom dessa kategorier platsar perfekt som fina presenter till dina nära och kära eller bekanta. Det är ofta det man inte unnar sig själv som är perfekt att ge bort til någon, det där lilla extra som ger mottagren lite vardagslyx eller lite guldkant på tillvaron!Leverans inom 3-5 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 500 kr

Utlämning i butik 0 kr, 1 dag

Öppet köp i 14 dagar